Starter Marktonderzoeker / Analist

2015-02-13

Leegstand is een actueel onderwerp in Nederland. Leegstaande gebouwen hebben in meer of mindere mate impact op de leefbaarheid in onze samenleving. Er staat naar schatting 55.000.000 m2 aan gebouwen leeg (winkels, kantoren, kerken, fabrieken enz). Wat kunnen we hier aan doen. Leegstandsdokters wil een bijdrage leveren aan dit probleem door heldere analyses en creatieve oplossingen te bedenken voor haar opdrachtgevers.

We zoeken iemand die kennis wil opdoen in dit relatief nieuwe vakgebied. Hou jij van onderzoeken en analyseren, het schrijven van artikelen en rapportages, en wil je je hierin verder bekwamen dan begeleiden wij jou graag.

Heb je affiniteit met ruimtelijke ordening, vastgoed, leegstand en herbestemming, heb je een opleiding die hier op aansluit en wil je relevante werkervaring op doen, dan willen we graag weten wie jij bent.

Het gaat hier om een werkervaringsplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de starter centraal staat en waarin de starter begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.